Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, september 14, 2010

Buurtvereniging De Vaert Erin organiseert Burendag voor wijk De Loonse Vaart

Kaatsheuvel - Buurtvereniging De Vaert Erin organiseert op zaterdag 25 september voor de tweede keer een Burenfestijn op het parkeerterrein tussen de Binnenvaert en de Bredevaert. Alle buren van wijk De Loonse Vaart zijn tussen 13.30 en 18 uur van harte welkom. “Er is van alles te doen: pannenkoeken eten, oud Hollandse spelletjes, schminken. We hebben een springkussen en er zijn kiddie rides voor de allerkleinsten”, zegt Sjef Dankers, secretaris van de buurtvereniging.

Vorig jaar organiseerde de buurtvereniging voor het eerst een burendag voor de hele wijk. Dat was een groot succes. De buurtvereniging heeft dan ook al 15 jaar ervaring met het organiseren van allerlei activiteiten voor de leden. “We hebben in de loop van de tijd al heel wat fietstochten, dartsavonden, kinderdagen en puzzeltochten gehouden en dat is altijd heel gezellig”, vertelt voorzitter Kees Weijmans: “Je leert elkaar ook beter kennen en dat is goed voor de sfeer in de wijk. We hopen daarom dat iedereen komt en dat we daarmee de betrokkenheid in de wijk een stukje vergroten”.

Bron: Buurtlink