Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, september 27, 2010

Rooij Waalwijk Transport neemt Haverhals Logistiek over

KAATSHEUVEL - De Rooij Waalwijk Transport neemt het grootste deel van het vorige week failliet verklaarde transportbedrijf Haverhals Logistiek in Kaatsheuvel over. "De uitbreiding past exact in onze strategie om te komen tot een optimale schaalgrootte in de bestaande distributie-activiteiten", aldus directeur Marcel de Rooij van het Waalwijkse bedrijf.

De doorstart heeft per 1 oktober plaats. Tot die tijd zal Haverhals onder regie van curator Boris Pepping normaal doordraaien.

Eind deze week wordt de definitieve vorm van de overname bekend gemaakt. Volgens Jan Hoogenboezem, projectmanager sales en marketing bij De Rooij Waalwijk Transport, neemt zijn bedrijf 'alles behalve de gebouwen' van Haverhals over. "Deze week zijn er gesprekken met alle 37 werknemers van Haverhals. Voor iedereen is er hoop." Directeur-eigenaar Co Haverhals gaat aan de slag als operationeel medewerker bij De Rooij. Hij wordt verantwoordelijk voor de klanten en de medewerkers van het voormalige Kaatsheuvelse bedrijf.