Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, oktober 21, 2010

Achter de hekken voor DESK-plaatjes

KAATSHEUVEL – Bij de Albert Heijn in Kaatsheuvel is een run ontstaan op de DESK-voetbalplaatjes. Net als bij de ere- en eerstedivisieclubs én andere clubs in de regio kun­nen de leden van de Kaatsheuvel­se voetbalvereniging vanaf deze week nu ook eigen plaatjes van de vereniging sparen. De afgelopen maand zijn 850 DESK- spelers op de foto gezet en heeft elke speler een album gekregen waar de plaat­jes in geplakt kunnen worden.

En wie wil er nou niet wereldbe­roemd worden in Kaatsheuvel en omgeving?

Mensen die de Kaatsheuvelse su­permarkt verlaten, wanen zich een wereldster. Want daar achter het hek, wordt iedereen toege­schreeuwd. Niet om zijn of haar in­drukwekkende voetbaltalenten maar om voetbalplaatjes. Ze ston­den gisteren aan beide zijden van de ingang.

In totaal zijn 1.512.000 plaatjes ge­drukt. En zijn er 189.000 zakjes be­schikbaar. Voor de maximale uit­wisseling houdt de supermarkt de komende maand zelfs twee ruil­middagen.