Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, oktober 26, 2010

Efteling sponsort jeugd van DES en DESK



Kaatsheuvel – De Efteling heeft gisteren langlopende sponsorcontracten afgesloten met de Kaatsheuvelse sportverenigingen Hockeyclub DES en Voetbalvereniging DESK. De sponsorgelden moeten worden aangewend voor de jeugdopleiding van beide verenigingen.
Welke bedragen er met het sponsoring gemoeid is wil de directie niet zeggen.

Met de sponsoring gaat de Efteling terug in de tijd. Beide verenigingen hadden immers vroeger hun thuishaven binnen de huidige Efteling grenzen. Volgens de directeur van het park, Bart de Boer zijn de twee verenigingen ambitieus en tellen ze samen ruim 1.100 jeugdleden. “Dit zijn twee succesvolle verenigingen met een mooie jeugdopleiding. En aangezien de Efteling en kinderen nauw verwant zijn met elkaar, past de jeugdopleiding precies in onze doelstelling”.

De Boer heeft er alle vertrouwen dat er goed omgegaan wordt met de financiële steun. Een andere reden voor de sponsoring is dat de Efteling een goede “grote buurman” wil zijn voor de inwoners van Kaatsheuvel. “Goede buren hebben niet alleen plezier van elkaar maar ook soms overlast zoals in ons geval de bereikbaarheid”. Beide voorzitters, Paul Ruijgrok (DES) en Peter Roelen (DESK) toonde zich verguld met de geldelijke steun. Volgens De Boer, die eerder dit jaar een sponsorovereenkomst met het Pleinfestival ondertekende is, het sponsorpotje nu echt leeg.

1 Comments:

Blogger janijsel said...

MET ANDERE WOORDEN DE ANDERE VERENIGINGEN HEBBEN GEEN KANS.
Als men nu, zoals ik in een eerder stuk memoreerde de gemeentelijke subsidie voor DESK stop zet en DESK de contrubutie verhoogt hoeven de andere verenigingen en de bibliotheek niet te bezuinigen.
De TWERN heeft al genoeg gekregen door na de fusie kwijtschelding van de schuldelast veroorzaakt door wanbeleid te verkrijgen.

26 oktober, 2010  

Een reactie posten

<< Home