Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, oktober 22, 2010

Snookercentrum Kaatsheuvel dicht

Kaatsheuvel - Het Snookercentrum in het ge­bouw van de Hoofdpoort in Kaats­heuvel heeft haar deuren gesloten. De reden van de sluiting is niet be­kend. De Veenendaalse exploitant Ariesen wilde gisteren geen com­mentaar geven. Voor Marco van Corstanje van restaurant ‘ De Lakei’ is de sluiting geen verrassing. Hij baseert zich op uitspraken van de brancheorganisatie dat veel horeca­zaken het momenteel moeilijk heb­ben. Vijftien procent zou op korte termijn moeten sluiten.

2 Comments:

Blogger 123 said...

Het snookercentrum en cafe zijn sinds 17 oktober 2010 gesloten omdat de huur te hoog was tegenover de opbrengsten.
De eigenaar van het snooker wilde denk in stilte de tent sluiten, de mensen wisten het pas in het weekend dat het gesloten werd, veel mensen wisten het zelf niet eens.

Hopelijk wordt deze tent snel overgenomen want nu is er niks meer in Kaatsheuvel want Ons Cafe is al heel lang niks meer.

Ook nog een opmerking na aanleiding van de reactie van de Lakei, dat die nog open is snap ik ook niet, er zit nooit geen mens binnen.

22 oktober, 2010  
Blogger Unknown said...

hoezo allang niks meer ???

28 oktober, 2010  

Een reactie posten

<< Home