Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, oktober 21, 2010

Joris en de Draak winnaar Rides Award ‘Beste nieuwe attractie’

Kaatsheuvel - De dubbele houten racer-achtbaan Joris en de Draak in de Efteling heeft dit jaar de Rides Award voor ‘Beste nieuwe attractie’ gewonnen. Van de 4607 stemmers heeft maar liefst 52% gekozen voor deze dubbele houten achtbaan.

Joris en de Draak is in juli dit jaar geopend en is nu al een groot succes onder de bezoekers. Manager Park Coen Bertens: “Na de Rides Award voor ‘Beste personeel’ in 2009 is dit weer een prijs waar we erg trots op zijn. Joris en de Draak is een spannende achtbaan voor de hele familie. Deze publieksprijs bewijst dat hij erg populair is onder de bezoekers!”.

De tweede plek in deze categorie wordt bezet door de schipschommel Scorpios in Toverland met 20% van de stemmen. De derde plek is voor Toy Story Playland in Walt Disney Studios met 9% van de stemmen.