Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, oktober 24, 2010

Rabobank Stimuleringsfonds ondersteunt senioren.



Kaatsheuvel - De Programmacommissie De Werft in Kaatsheuvel bestaat uit vrijwilligers, die kerngerichte activiteiten ontplooien waarin het culturele en sociale karakter een belangrijk aspect is. Hans en Netty Rosbergen verzorgen namens deze commissie sinds jaar en dag in ontmoetingscentrum De Werft de seniorenmiddagen en elke week een dansmiddag voor senioren tusen half 2 en half 5.

Namens de programmacommissie en met ondersteuning van De Werft hebben zij het initiatief genomen om bij het Rabobank Stimuleringsfonds een verzoek in te dienen voor de aanschaf van een automatische bingomachine en een muziekcomputer. Hierop heeft het stimuleringsfonds inmiddels positief gereageerd en zijn de apparaten reeds in gebruik genomen. Dit tot zeer groot genoegen van Hans en Netty. Zij zijn daarvoor de Rabobank Stimuleringsfonds dankbaar.