Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, november 16, 2010

DE spelletjesmiddag van Kaatsheuvel.

Na een mooi, swingende, droge intocht in Kaatsheuvel kijken Sinterklaas met zijn pieten alweer uit naar zondag 21 november. Stichting Sinterklaas Kaatsheuvel organiseert naast de intocht ook de GRATIS toegankelijke spelletjesmiddag in de Werft waar alle kinderen welkom zijn.

DE spelletjesmiddag is van 13.00-16.30uur in de WERFT. Hier kunnen alle kinderen gezellig met de pieten disco dansen, knutselen, geschminkt worden, apenkooien, pepernoten bakken, springen in een springkussen, chocolade lolly’s maken en op de foto met Sint en zijn pieten.

De toegang van deze middag is gratis voor de kinderen en de ouders. Dankzij de medewerking van oa de bakkers, fotograaf en de Werft kunnen de kinderen kosteloos deelnemen aan alle activiteiten.

Stichting Sinterklaas Kaatsheuvel heeft een spaarmijter die bij elke activiteit aanwezig is. Hierin kunt u uw vrijwillige bijdrage stoppen die het mogelijk maakt om ook volgend jaar de activiteiten voort te kunnen blijven zetten.

Sinterklaas heeft aangegeven dat deze spelletjesmiddag voor hem zeer belangrijk is omdat hij door dezelfde mensen georganiseerd wordt die ook voor hem de intocht in Kaatsheuvel organiseren. Hij hoopt dan ook iedereen te mogen begroeten op DE spelletjesmiddag in de WERFT

Bron: Persbericht