Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, november 16, 2010

Onder voorwaarden wil DMG meer betalen voor RKC-stadion

WAALWIJK - Hoofdsponsor Ben Mandemakers (DMG) is onder voorwaarden bereid de gemeente meer dan 4 miljoen euro te betalen voor het stadion van RKC Waalwijk.

Dat blijkt uit de vorige week openbaar gemaakt notitie van het college van B. en W. over de (on)mogelijkheden om de relatie tussen de gemeente en RKC Waalwijk te verbreken. Op dit monent ligt er een bod van 4 miljoen euro.

Volgens het college heeft een adviseur van Mandemakers 'aangegeven een hoger bod voorstelbaar te achten'. De toch wel opvallende voorwaarden voor een hoger bod hebben betrekking op de bebouwing van de locatie van het afgebrande Nieuwe Lido en uitbreiding van de exploitatiemogelijkheden op de meubelboulevard op bedrijventerrein Zanddonk, waarvan Mandemakers eigenaar is. Mandemakers zou als mede-eigenaar op de plaats van het Nieuwe Lido graag meer bouwen dan de gemeente wil toestaan. Ook zou hij op de meubelboulevard meer lucratieve activiteiten willen ontplooien. B. en W. zijn daar geen voorstander van.

Bron: website Brabants Dagblad