Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, november 26, 2010

Eén op de 200 bestuurders onder invloed


Er kon ter plekke afgerekend worden

Kaatsheuvel - Agenten van het politiedistrict Oosterhout hebben gisteravond, samen met verschillende partners, zoals de belastingdienst en Veilig Verkeer Nederland een alcoholcontrole gehouden op de Midden Brabantweg. Doel van de controle is de veiligheid te vergroten.

Tussen gisteravond 19.00 uur en vanmorgen 00.30 uur werd het verkeer op de Midden Brabantweg,vanuit de richting Tilburg gecontroleerd. In totaal passeerden 2666 de controlepost. In 13 gevallen verkeerde de bestuurders onder invloed van alcohol. Ademtesten wezen uit dat de betreffende automobilisten tussen de 295 ug/l en 425 ug/l aan alcohol in hun bloed hadden. Tegen deze automobilisten wordt proces verbaal opgemaakt. De politie deelde daarnaast 10 bekeuringen uit voor uiteenlopende zaken zoals niet handsfree bellen en het overtreden van de maximale snelheid.
De belastingdienst legde beslag op 23 voertuigen en inde een geldbedrag van 16.916,00Euro.