Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, november 19, 2010

Onderzoek naar bedrijfsverzamelgebouw op Kets West II

KAATSHEUVEL – Kleinere onderne­mers kunnen mogelijk ook terecht op het nieuwe bedrijventerrein de KetsWest II in Kaatsheuvel. De ge­meente onderzoekt of een bedrijfs­verzamelgebouw op het terrein kan komen. Volgens wethouder Wim Aussems (Gemeentebelan­gen) lijkt er behoefte te bestaan aan wat kleinere bedrijfsruimtes.

De gemeente is nog in gesprek met ondernemers over de vesti­ging op Kets West II. Volgens haar zijn er nu tussen de vijf en tien se­rieus gegadigden voor een kavel. De verwachting is dat begin vol­gend jaar de eerste contracten on­dertekend worden. De tweede helft van 2011 zou dan de bouw van de eerste bedrijfspanden kun­nen starten. De gemeente is tevre­den over het aantal belangstellen­den al is het een stuk minder dan eerder gedacht. „De economische tijden zijn veranderd. Bij omliggen­de gemeenten ligt de verkoop van bedrijfskavels soms helemaal stil”, aldus een gemeentewoordvoerster. „Dat is hier niet.” Volgens Aus­sems is het goed dat de Kets West II met 6,5 hectare aan bedrijfs­grond niet meteen helemaal wordt volgebouwd. „ Zo kunnen we de komende jaren nog vooruit.”
Bron: Brabants Dagblad Auteur: Michel Koster