Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, november 17, 2010

Verkeer moet wennen aan kruising

KAATSHEUVEL Het verkeer moet nog wennen aan de nieuwe verkeerssituatie bij het drukke kruispunt Sweensstraat, Antoniusstraat, Rechtvaart en Capelsestraat in Kaatsheuvel. Bij de kruising zijn de laatste tijd meerdere aanrijdingen gebeurd.

Dat is voor de gemeente vooralsnog geen reden om extra maatregelen te nemen.

Volgens wethouder Jacques Broeders (Gemeentebelangen) is de nieuwe voorrangsregel duidelijk aangegeven, maar blijken automobilisten soms toch nog van de oude situatie uit te gaan.

2 Comments:

Blogger H.W.Bogaard said...

Wennen aan verkeerssituatie ??
Het is wel of niet duidelijk aangegeven.Als ik in een onbekend gebied rijd dan zie ik in negentig van de honderd situaties wat ik wel of niet moet doen. Maar Broeders denkt het allemaal beter te weten (slachtoffers of niet) zoals met dat soort en andere zaken.Dat zal wel een onderwijzers mentaliteit zijn.
H.W.Bogaard

18 november, 2010  
Blogger maus said...

Wat een ongepaste reactie van de heer Bogaard! Het gaat hem niet om de gevaarlijke situatie op het kruispunt maar om de wethouder. Ik snap zijn motieven niet!

19 november, 2010  

Een reactie posten

<< Home