Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, december 21, 2010

Serious request actie ”Melk da’s belangriek “ geslaagd



Kaatsheuvel - Afgelopen week startte de Serious Request-actie van Radio 3 FM waar drie DJ’s zich op lieten sluiten in het Glazen Huis in Eindhoven. De melkveehouders ondersteunen deze actie en zijn 8 dagen en nachten aanwezig bij het Glazen Huis om warme chocomel te verkopen. Op zaterdag 18 december j.l. hielden enkele melkveehouders van ZLTO (Zuidelijke Land en Tuinbouw Organisatie) afdeling Dongen-Loon op Zand een melk actie bij Albert Hein in Kaatsheuvel . Zij verkochten warme chocomel om aandacht te vragen voor het feit dat melk erg “belangriek”is. Tegelijkertijd werd er geld ingezameld voor serious request om weeskinderen een nieuwe toekomst te geven.

Maandag 20 december zijn diezelfde melkveehouders naar Eindhoven gegaan om de opbrengst van de melkactie in Kaatsheuvel €275,-- te overhandigen aan de DJ’s in het Glazen Huis.Een geslaagde actie dus.
Bron: Ingekomen