Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, januari 12, 2011

Politiebureau kost 1,1 miljoen



KAATSHEUVEL - Het voormalige politiebureau aan de Europalaan in Kaatsheuvel staat voor 1,1 miljoen euro te koop als 'vrijstaand kantoorgebouw met werkplaats en parkeerterrein.' Lange tijd was onduidelijk wat de politie precies met het pand wilde. Nu heeft ze het gebouw dus in de verkoop gezet. Het voormalige politiebureau in Kaatsheuvel staat al sinds eind 2008 leeg.

2 Comments:

Blogger H.W.Bogaard said...

Weinig geld voor zo'n gebouw met zo'n mooie ligging.Daar kan met de nodige aanpassingen een prachtig gemeentehuis van worden gemaakt.
Dan kan op de plaats waar het gemeentehuis stond een echt Bruisend Dorpshart gemaakt worden.Heb je ook geen dure parkeerplaatsen voor B en W,ambtenaren,gemeenteraad enz. meer nodig.En toch goed bereikbaar voor alle burgers.(waar het toch om draait of niet soms?)

H.W.Bogaard

12 januari, 2011  
Blogger Lennard Alink said...

Het voormalige politiebureau is veel te klein om daar het ambtelijk apparaat te vestigen. Als je al af wil wijken van een nieuw gemeentehuis kan je er beter voor kiezen om de huidige locatie (het hoefijzer) op te kopen en aan te passen.

13 januari, 2011  

Een reactie posten

<< Home