Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, februari 15, 2011

Breken van puin bezorgt Kaatsheuvel 'herrie'

KAATSHEUVEL - Het puin van de sloop van het gemeentehuis en enkele panden aan de Nieuwe Markt in Kaatsheuvel wordt de komende weken gebroken en afgevoerd.

De gemeente waarschuwt voor geluidsoverlast. Het gemeentehuis en de panden liggen alweer een tijd plat. Vanaf woensdag wordt het puin van deze gesloopte gebouwen op het terrein achter de oude brandweerkazerne gebroken en afgevoerd.

Bouwbedrijf Heijmans is naar verwachting tot en met 2 maart bezig met deze klus. De werkzaamheden worden tussen 7 en 19 uur verricht.

Tijdens het werk is de nabij gelegen gemeentewinkel gewoon bereikbaar. De sloop van de gebouwen is nodig voor de plannen van het Bruisend Dorpshart.

De komende jaren wordt gebouwd aan een levendig centrum met een nieuw gemeentehuis, parkeerkelder, multifunctioneel centrum (Carré), horeca en woningen.