Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, februari 21, 2011

Derde verdachte taximoord gepakt

KAATSHEUVEL/UTRECHT - In Utrecht is maandagochtend een derde verdachte opgepakt in de zaak rond de taximoord, vorig jaar oktober in Kaatsheuvel. Het gaat om een 42-jarige Pool.
Eerder al werden twee van zijn landgenoten (beiden 42) aangehouden. Alledrie worden ze verdacht van betrokkenheid bij de moord op de Tilburgse taxichauffeur Radj Anand (37).

Zijn lichaam werd begin oktober gevonden in een greppel aan de Duinlaan in Kaatsheuvel, vlakbij zijn taxi. Al snel na de dood van Anand vertelden getuigen dat ze rond middernacht drie mannen in zijn taxi hadden zien stappen, de volgende ochtend werd Anand gevonden.

De politie vermoedt dat de mannen die nu zijn aangehouden, die drie ingestapte mannen zijn. De twee eerder aangehouden mannen zouden al verklaringen hebben afgelegd over hun betrokkenheid. Een van hen werd aangehouden in Polen, de tweede man onlangs in of nabij Wognum.

De recherche werkt met 25 man aan de zaak en sluit niet uit dat nog meer mensen kennis hebben over de toedracht van het misdrijf.

Bron: Brabants Dagblad Auteur: Rik Goverde