Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, februari 18, 2011

Kaatsheuvels snookercentrum maakt doorstart.


Ferry Rombouts in 'zijn' snookercentrum

Kaatsheuvel – Het Snookercentrum in de hoofdpoort gaat een doorstart maken. De bekende Kaatsheuvelnaar Ferry Rombouts (34) gaat met zijn kompaan de exploitatie op zich nemen.
Momenteel wordt de zaak flink opgeknapt. Rombouts hoopt de in de eerste of tweede week na carnaval open te gaan. Het tijdstip hangt af van het afkomen van de vergunningen en het gereedkomen van de verbouwing. Rombouts start met 17 biljarttafels waarvan negen pooltafels vier snooker tafels twee kleine en twee grote biljarttafels. Hoe hij op het idee gekomen is : “Ik kom hier al 20 jaar en woon hiernaast, en dan komt de gedachte al snel in je op om te proberen om het centrum dat vanaf oktober leegstaat zelf te gaan exploiteren. Dat is nu gelukt”.

Maar voordat de zaak open gaat worden alle biljarts grondig onderhanden genomen. Volgens de nieuwe exploitant die elk jaar het Beachsoccer mee organiseert is er een hoop achterstallig onderhoud. Zo moeten alle biljarts voorzien worden van nieuwe lakens. Ook wordt de indeling veranderd en komt er een gezellige lounge. Rombouts wil een goed contact onderhouden met de nieuwe eigenaar van het nabijgelegen Ons Café. “We moeten het per slot van rekening samen zien te plooien ’t centrum’.

3 Comments:

Blogger H. said...

succes!!!
Wij komen zeker.
Groetjes

18 februari, 2011  
Blogger Unknown said...

bekende kaatsheuvelnaar is dat op eetgebied dan

18 februari, 2011  
Blogger olijfje said...

Hoi Ferry,
Heel veel succes met het gaan exploiteren van het snookercentrum, wij wensen jou het allerbeste en dat het alles mag worden wat je ervan verwacht,
Ton en Dimphie

19 februari, 2011  

Een reactie posten

<< Home