Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, februari 17, 2011

Vrijwilligers van RTV lusten Jacky Smit niet

Kaatsheuvel - „ Onze vrijwilligers hebben grote moeite Jacky Smit in de uitzending te halen, als ze zich zo negatief uit­laat over RTV”, zegt René Peters van RTV. Sinds de bewuste verga­dering is het VVD- raadslid niet meer te horen bij RTV, waar ze we­kelijks namens de VVV een over­zicht gaf van activiteiten in de ge­meente. Peters zegt Smit uitgeno­digd te hebben voor een gesprek, maar hij zou daar niets op gehoord hebben. Hij benadrukt dat het geen besluit van het bestuur was om Smit niet meer aan het woord te la­ten. Smit wil niet te diep op de zaak ingaan. „Ik wilde gewoon nog in de uitzending komen. Ik sprak daar ook niet als raadslid, maar als vertegenwoordiger van de VVV. Een professionele organisatie moet dat verschil ook kunnen zien.”

4 Comments:

Blogger Wim said...

het blijft voor sommige toch moeilijk om zaken gescheiden te houden blijkbaar.

17 februari, 2011  
Blogger Jacky said...

Ja Wim , ik begrijp het ook niet, wel dat ze me niet lusten ik eet immers ook geen mensenvlees.

17 februari, 2011  
Blogger Kaatsheuvel said...

Jammer dat Rene Peters zo reageerd. Hoe is het spreekwoord ook weer? "Wiens woord men spreekt wiens brood men eet". Beetje dom om een raadslid zo te behandelen en de taken niet weten te scheiden. Smit kan misschien wel hard zijn geweest, maar van het feit dat RTV met nieuwe cijfers komt zijn de vrijwilligers niet op de hoogte. Sterker nog; zij weten helemaal niets over de financiele situatie. Een goede raad: ga proffesioneel verder en bel morgen het VVV. Scheiding van Raad en baan van Smit.

17 februari, 2011  
Blogger Jacky said...

@kaatsheuvel jij bent vrijwilliger toch bij RTV en je weet niets van de financiele situatie?
Het blijkt uit je reactie dat er dus wel degelijk iets aan de hand is.

18 februari, 2011  

Een reactie posten

<< Home