Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, februari 16, 2011

Café Concordia in Loon op Zand binnenkort weer open

LOON OP ZAND - Na twee jaar de deuren gesloten te hebben opent café Concordia in Loon op Zand binnenkort haar deuren. Het café heeft een nieuwe exploitant en een nieuwe naam: Eigen-wijs.

Marcel van Osch (38) hoopt op 26 februari zijn zaak kunnen openen. Hij doet bijna alles zelf. "Als je alles door een bedrijf moet laten doen, dan is dat onbetaalbaar", zegt de handige Van Osch.

De horeca zit hem in 't bloed: "Mijn vader en moeder hebben altijd achter de bar gestaan in de kantine van VV Berkdijk in Kaatsheuvel en ikzelf heb bij diverse gelegenheden als diskjockey muziek gedraaid en achter de bar gestaan". Voor Van Osch gaat de grote wens om Concordia te heropenen in vervulling.

Een uitgebreid interview met Van Osch in het Brabants Dagblad van donderdag.

Door Jan in 't Groen

3 Comments:

Blogger 123 said...

goede zaak!
Het Snooker in Kaatsheuvel gaat ook weer open, eindelijk weer wat horeca erbij in Loon op Zand!

16 februari, 2011  
Blogger olijfje said...

Wij wensen Marcel heel veel succes, eindelijk weer een positief horeca bericht na het alleen maar moeten horen en lezen van wat er allemaal gesloten is of word.
Heel veel geluk, we wensen je het beste met je nieuwe zaak

17 februari, 2011  
Blogger olijfje said...

Hoi Marcel,
Veel succes met het weer openen van Concordia ik kom zeker een keer kijken
groeten van Nel van der Made

22 februari, 2011  

Een reactie posten

<< Home