Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, februari 22, 2011

Donkere Dagen Offensief in Waalwijk en omgeving

KAATSHEUVEL - De politie heeft maandagavond 21 februari in het kader van het Donkere Dagen Offensief om inbraken tegen te gaan samen met het Buurtpreventieteam een voetjesactie gehouden in de Antonius Parochie in Waalwijk en de wijk Draaiboom in Kaatsheuvel. Ook werden verkeerscontroles gehouden en werd te voet in burger gesurveilleerd.

De agenten legden flyers in de vorm van een voetje weg bij inbraakgevoelige plaatsen. Op de papieren voet staat als tekst: "Deze afdruk had van een inbreker kunnen zijn". Er werd geconstateerd dat enkele poorten naar de tuinen van woningen open stonden. Ook waren er zeven auto's niet afgesloten.

Tussen 21.30 en 24.00 uur werd het verkeer gecontroleerd (stop-check) op de Kasteellaan en Hoge Steenweg te Loon op Zand en op de Stationsstraat en Drunenseweg in Waalwijjk. Hierbij werd onder meer in de auto van een Dordrechtenaar een gebruikershoeveelheid wiet aangetroffen. Ook werd een man aangehouden die nog een vonnis had openstaan.