Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, februari 22, 2011

Tilburger (27) verdacht van woninginbraak

LOON OP ZAND: De politie heeft maandagmiddag 21 februari 2011 omstreeks 15.30 uur, mede dankzij een oplettende getuige, een 27-jarige Tilburger aangehouden. De man wordt verdacht van een woninginbraak in de Duiksehoef. Kennelijk werden de inbreker(s) door de bewoner gestoord. In de woning lagen nog twee tassen met inbrekersspullen. De verdachte is in verzekering gesteld.

Ter plaatse vertelde de bewoner dat bij hem terwijl hij slechts een uurtje was weggeweest, was ingebroken. In de woning stonden nog twee tassen met inbrekersspullen. Kennelijk had hij de dader(s) overlopen. Hij vertelde de agenten dat hem eerder die dag een auto, een blauwe Opel, was opgevallen, die twee keer door de straat was gereden. Een buurtbewoner wees de agenten op een vreemde man die in de verderop in de straat liep. De agenten troffen de door de getuige bedoelde man aan. Het bleek te gaan om een 27-jarige Tilburger die in was van de sleutels van een in de buurt geparkeerde blauwe Opel. Hij vertelde een ongeloofwaardig verhaal over zijn aanwezigheid aldaar. De dienders hebben hem vervolgens als verdachte aangehouden. De politie vermoedt dat er nog een tweede dader bij de inbraak betrokken is.

Bron: politie MWB