Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, februari 22, 2011

Zaterdag 26 februari start verkoop Branderhof, 40 eengezinswoningen in hartje Kaatsheuvel

 
Posted by Picasa

 
Posted by Picasa

 
Posted by Picasa


Kaatsheuvel - Aanstaande zaterdag 26 februari start de verkoop van project Branderhof. Dit nieuwbouwproject in het centrum van Kaatsheuvel omvat 40 eengezinswoningen in verschillende woningtypen met een hoog afwerkingsniveau: rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen, seniorenwoningen en een atelier- of praktijkwoning.

Bruisend Dorpshart
Branderhof is onderdeel van Bruisend Dorpshart, een ontwikkeling van Heijmans Vastgoed en Woningcorporatie WSG. Bruisend Dorpshart ligt midden in het centrum van Kaatsheuvel. Dit dorpshart wordt helemaal vernieuwd. Naast woningen komen hier winkels, horeca, kantoorruimten, een nieuw gemeentehuis met ondergrondse parkeergarage en een cultureel centrum met o.a. een theater en een bibliotheek.

Branderhof, gewoon goed wonen
Branderhof ligt in de hoek tussen de Vondelstraat en Huygenstraat, vlakbij het winkelgebied, horecagelegenheden, sport- en culturele voorzieningen, scholen en openbaar vervoer.

Alle woningen hebben een ruime tuin met berging en midden in het autoluwe woonhof vind je een speeltuintje. De bewoners kunnen hun auto uit het zicht parkeren, op de centrale parkeerplaats midden in het woonhof.

Duurzame ontwikkeling De woningen in Branderhof zijn duurzaam zowel als het gaat om bouwkundige kwaliteit, indeelbaarheid en onderhoud maar ook met betrekking tot energieverbruik..

In de woningen wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke en duurzame materialen, zoals FSC hout, zinken dakgoten/standpijpen, keramische dakpannen, natuursteen raamdorpels en toepassing van vloerverwarming. De woningen hebben een excellente isolatie en door het gekozen installatiesysteem en de energiezuinige HR-ketel lagere energielasten.

De prijzen zijn vanaf circa € 230.000,- v.o.n. en de prognose start bouw staat gepland voor 1 juni 2011.
Heeft u interesse? Kom zaterdag 26 februari a.s. van 10.00 tot 13.00 uur langs in de Werft, Huygenstraat 37 in Kaatsheuvel of ga naar www.branderhof.nl