Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, februari 10, 2011

Tweede Pool gearresteerd voor Kaatsheuvelse taximoord

KAATSHEUVEL - De politie heeft dinsdag 8 februari een tweede Poolse man aangehouden als verdachte in de moordzaak van Radj Anand. De 37-jarige taxichauffeur werd in oktober 2010 doodgeschoten.

De arrestatie vond plaats in Wognum (West Friesland). Eerder, op 12 januari 2011, werd een 24-jarige Pool aangehouden. Hij zit nog vast.

De 42-jarige verdachte wordt aanstaande vrijdag voorgeleid aan de Rechter Commissaris. De politie startte op 09 oktober 2010 een Team Grootschalig Onderzoek naar aanleiding van het aantreffen van een dode man op de Duinlaan in Kaatsheuvel.

Sectie wees uit dat hij door een misdrijf om het leven was gebracht. Op 12 oktober 2010 besteedde het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak. Het rechercheteam stelt alles in het werk om een derde verdachte aan te houden.