Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, maart 10, 2011

Ongeluk met rolstoeltaxi in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - Aan het einde van de middag is er in de Jan de Rooystraat in Kaatsheuvel een eenzijdig ongeluk gebeurd met een rolstoeltaxi. Volgens de politie is de chauffeur van de taxi vermoedelijk achter het stuur onwel geworden.

Hij is de macht over het stuur verloren, de stoep op gegaan, heeft een lantaarnpaal omver gereden en is twintig meter verderop tot stilstand gekomen. De twee passagiers die in hun rolstoel achter in de bus zaten, zijn met de schrik vrijgekomen. De chauffeur is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Omdat door de botsing met de lantaarnpaal motorolie op de stoep en op straat terecht was gekomen, moest de brandweer komen om dit op te ruimen.

3 Comments:

Blogger janijsel said...

ik heb het toevallig ook gezien en het is gelukkig goed afgelopen,maar wat mij eigenlijk achteraf bezig houd is de vraag wat de kosten zijn van het inzetten van de brandweer.
De brandweer kwam met een 7-tal personen waarvan de meeste niet meer gedaan hebben dan tegen de muur aan hangen van de kapsalon.
Is er iemand die hier inlichtingen over kan geven want dit had m.i ook met 2 of 3 personen af-gehandeld kunnen worden.

10 maart, 2011  
Blogger Kaatsheuvel said...

De melding was ongeval met beknelling daarom.

11 maart, 2011  
Blogger Gerard said...

Volgens mij worden in geval van ongeval de kosten (van inzet brandweer maar ook van ambulance) betaald door de verzekeringsmaatschappij van de schuldige partij (al mag je in dit en vergelijkbare gevallen niet spreken over schuldig). Dus ik denk dat de kosten voor de samenleving wel mee zullen vallen als dat is wat u bezighoud. Ik kan het mis hebben, maar dat hoor ik dan graag van iemand die er verstand van heeft.

11 maart, 2011  

Een reactie posten

<< Home