Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, april 22, 2011

Casade sluit woonwinkel en schrapt banen

Kaatsheuvel - Woningcorporatie Casade gaat haar organisatie moderniseren en inkrimpen. Dat meldt het Brabants Dagblad op hun website.

De woonwinkel in Sprang-Capelle wordt samengevoegd met die in Kaatsheuvel. En er verdwijnen de komende anderhalf jaar via natuurlijk verloop tien van de honderd fte's. Bovendien wil Casade internet een vooraanstaande rol geven in de dienstverlening. Volgens directeur Roel van Gurp zijn deze maatregelen nodig om Casade een stevige basis te bezorgen voor de toekomst.

Van Gurp benadrukt dat Casade niet tornt aan zijn rol in het leefbaar maken en houden van de wijken. Maar hij heeft wel vastgesteld dat de dienstverlening moderner kan. "We moeten onze dienstverlening meer op doelgroepen richten en meer gebruik maken van digitale mogelijkheden zoals internet en sociale media. Onze huurders kunnen straks veel meer dan nu hun zaken regelen via internet. En dan moet je je de vraag stellen of we nog wel drie woonwinkels nodig hebben", zegt Van Gurp.