Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, april 30, 2011

Eten in de Efteling moet beter

Kaatsheuvel - Consumentenprogramma Kassa heeft attractieparkenvoedsel getest. Allereerst de Efteling. Smerige, vettige friet. Hartstikke taai en zo zacht als een spons. Nasi met een fabriekssaus. Een belediging voor iedere Chinees. Door naar Walibi. Schandalig ranzige kroketten. Hamburgers die rijp zijn voor de prullenbak. Droge sla. Droog brood. Niet te eten, vettige friet. Dodelijke broodjes vis. Slijmerige haring met ijs. Slagharen dan. Slappe, slechte kroketten met een excuus van de kok. Geen ragout te bekennen. Rauwe poffertjes, volledig mislukt. Pannekoeken van elastiek. Eén voordeel: meer restaurants dan attracties (proest). Duinrell tot slot. Een verkracht broodje hamburger. Slappe friet van waardeloze aardappels. Zachte broodjes die nergens naar smaken. De slechtste La Place van Nederland. Resumerend: de kwaliteit van de Nederlandse pretparkenhoreca is om te janken. Een dierentuin gaat er nota bene met de eerste plek vandoor.

Uitzending gemist

Bron: Loopings.nl

2 Comments:

Blogger thijsvanwanrooij said...

Wat Kassa er ook bij zegt is dat bij restaurant "welkom" in de Efteling het eten wel goed is, het is dus maar net waar je eten in het park haalt.

Vond de vergelijking ook beetje scheef, redelijk goedkope afhaal-nasi vergelijken met een heel duur gerecht van de dierentuin.

Maar goed, eigenlijk heeft deze test alleen maar voordelen voor de consument, de Efteling kennende zullen ze nu wel iets aan het slechte eten gaan doen.

01 mei, 2011  
Blogger Jacky said...

Ik heb vandaag het lekkerste broodje van Nederland van 2011 op in De Efteling volgens de Horecava. Ik houd niet van kroketten zal ze ook nooit kopen of eten, maar dit "broodje met de makreelkroket " was echt heerlijk en apart van samenstelling 't werd geserveerd met een citroen mayonaise en een frisse salade.

by the way het lekkerste frietje vind ik in de Efteling is te koop bij de Smulpaap.
en als je in een frites pin knijpt heb je altijd vet aan je vingers.

groetjes jacky

01 mei, 2011  

Een reactie posten

<< Home