Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, april 29, 2011

Bezoekers Loonse evenementen; kijk uit voor bon

LOON OP ZAND - Het was een onaangename verrassing voor veel atleten, verzorgers en bezoekers van de Nacht van Loon. Ze keerden naar huis met een vette parkeerbon.

Opnieuw trekt de partij Pro3 aan de bel. Het is niet de eerste keer dat het parkeerbonnen 'regent' bij een evenement in het dorp Loon op Zand. Hoe kan dit 'negatieve signaal' in de toekomst voorkomen worden, vraagt de partij zich af.

Bij de intocht van Sinterklaas waren ook al volop parkeerbonnen uitgedeeld. Pro3 wilde toen weten of dit wel echt nodig was, omdat de parkeermogelijkheden beperkt waren. Bij de Nacht van Loon gingen foutparkeerders weer op de bon. Volgens Pro3-voorman Peter Flohr was het opnieuw lastig om een goede parkeerplek te vinden. Door een afsluiting van het Oranjeplein waren de parkeerplaatsen daar onbereikbaar, stelde Flohr tijdens de raadsvergadering.

"Atleten, verzorgers en bezoekers plaatsten hun auto's op de stoep achter de winkels. Bij terugkomst bleken zij verrijkt te zijn met parkeerbonnen." Bij de volgende 'Nacht' moeten er voldoende parkeerplekken zijn, of de politie moet een oogje dicht knijpen, vindt Flohr. Maar tot die tijd is het uitkijken geblazen.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Of gewoon Loon op Zand mijden dan maar.
Maar er is ook ambtelijke willekeur: in de Hoofdstraat staat al jaren een busje of auto op het trottoir geparkeerd en in mijn wijk (LoonseVaert) breek je je nek over de auto's.

02 mei, 2011  

Een reactie posten

<< Home