Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, april 12, 2011

Tweede editie ‘Total Loss’ in Crossroads


De dj’s Sjoerd (17), Ricardo (17) en Teun (15) verheugen zich op de tweede editie van ‘Total Loss’ en hopen op een volle zaal. (Foto Hein Siebers)

KAATSHEUVEL – De tweede editie van het jongerenfeest ‘Total Loss’ vindt plaats op zaterdag 16 april in Crossroads. De initiatiefnemers Teun Siebers (15) en Sjoerd Sterk (17) uit Kaatsheuvel doen een oproep aan alle 14- tot en met 18-jarigen uit de regio om komende zaterdag massaal naar de tweede editie van ‘Total Loss’ te komen. Teun: “De eerste keer was met 125 bezoekers al een groot succes, maar we hopen dat het komende zaterdag nog drukker wordt, want met een volle zaal is het pas echt gezellig.”

‘Total Loss’ in Crossroads biedt de jeugd een eigen plek om te feesten, lekker dicht bij huis, de drankjes zijn er goedkoop en de entree is gratis. Er wordt gewerkt met polsbandjes, en Teun en Sjoerd verzorgen samen met Ricardo Stip zelf het licht en de muziek.

Dus ben je tussen de 14 en 18 jaar en kom je uit Kaatsheuvel of omgeving, kom dan zaterdag 16 april van 21.00 tot 01.00 uur naar Crossroads aan de Dreefseweg 80 in Kaatsheuvel. Neem wel je ID mee. Kijk voor foto’s en filmpjes van de eerste editie op www.totalloss.hyves.nl.

1 Comments:

Blogger Jacky said...

Sjoerd Ricardo en Teun
jullie eerste editie was al succesvol en zeker de tweede en anderen die nog gaan volgen ook daar ben ik van overtuigd.

nav de enthousiaste verhalen die ik heb gelezen

14 april, 2011  

Een reactie posten

<< Home