Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, mei 03, 2011

Kaatsheuvelnaar probeert aangifte te doen tegen VS jegens moord op Bin Laden

Kaatsheuvel - Ruud Snoeren (30) uit Kaatsheuvek en Terry Flohr (29) uit Waalwijk hebben dinsdagmiddag geprobeerd in Tilburg aangifte te doen tegen de VS, van de moord op Osama bin Laden. De politie nam de aangifte niet op, maar maakte wel een melding. Dit meldt het Brabants Dagblad op haar website.

De twee mannen uit Kaatsheuvel en Waalwijk stoorden zich maandag aan de juichstemming en de felicitaties vanuit de hele wereld, nadat Bin Laden en enkele getrouwen werden neergeschoten. "We zijn echt kwaad, ja", zegt Snoeren, in het dagelijks leven jurist. "Er is een dader van een moord, die op tv heeft bekend en die in het bewijs in handen heeft maar het in zee dumpt. En de wereld juicht erbij."

In het bureau aan de Ringbaan Zuid worden ze vriendelijk ontvangen, maar krijgen na overleg wél te horen dat de politie geen aangifte zal opnemen. Ze worden doorverwezen naar het Internationaal Strafhof. Snoeren: "Maar dat wordt niet door Amerika erkend."

Na enig aandringen kunnen Snoeren en Flohr wel een melding achterlaten als bewijs van hun poging. Daar kunnen ze bij een eventueel vervolg op teruggrijpen. Snoeren: "We gaan ons beraden. Misschien toch maar een mail sturen naar het Internationaal Strafhof."

Lees woensdag meer in het Brabants Dagblad

3 Comments:

Blogger johan said...

opgeruimd staat netjes

03 mei, 2011  
Blogger Unknown said...

Die 2 gasten zijn niet goed bij hun hoofd

04 mei, 2011  
Blogger 123 said...

aangifte?! haha wat een grap!
Hebben ze ook aangifte gedaan tegen alle mensen die Bin Laden heeft gedood?

04 mei, 2011  

Een reactie posten

<< Home