Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, juni 05, 2011

MHC DES sluit seizoen af met vijf kampioenen

KAATSHEUVEL – Hockeyclub MHC DES uit Kaatsheuvel sluit het seizoen af met vijf kampioenen: Meisjes A4, Meisjes C4, Jongens B1, Jongens A1 en Dames 3. Vorige week zondag zijn de teams officieel gehuldigd door het bestuur in het bijzijn van honderden enthousiaste leden met aanhang. De kampioenshuldiging mondde uit in een fantastisch feest, waar jong en oud lekker uit hun dak gingen. Een waardige afsluiting van de competitie. Ook de teams die het kampioenschap net niet gehaald hebben, kregen een eervolle vermelding, te weten Meisjes A2, Jongens C1 en Jongens D1. Ook Heren 1 en Dames 1, die afgelopen zondag tijdens de play-offs promotie naar de tweede klasse net misliepen, zijn beiden op een respectabele tweede plaats geëindigd in hun poule.
Alle winnende teams van harte gefeliciteerd! Vijf kampioenen en vijf tweede plaatsen is een prachtige prestatie, die DES volop perspectief biedt voor het komende seizoen.


Foto 1:
Meisjes C4 eindigden als eerste in hun poule.

Foto 2:
Jongens B1 waren eerder in de zaalcompetitie al kampioen en eindigden nu ook op de eerste plaats in de veldcompetitie