Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, juni 20, 2011

Twee gewonden bij brand in Binnenvaert in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL – Bij een uitslaande brand aan een appartementencom­plex van 31 woningen aan de Bin­nenvaert in Kaatsheuvel zijn maandagmiddag rond 12.30 uur twee perso­nen gewond geraakt. Dakdekkers waren aan het werk aan het appar­tementencomplexje aan de Bin­nenvaert toen het dak van het ap­partement met huisnummer 70 vlam vatte. Eén dakdekker raakte gewond aan zijn arm en een bewo­ner kreeg ademhalingsproblemen.

Beiden zijn uit voorzorg naar het ziekenhuis afgevoerd. De bewo­ners van de bovenste laag wonin­gen van het appartementencom­plex werden uit de woningen ge­haald. De brandweer van Kaats­heuvel kreeg assistentie van de korpsen van Sprang- Capelle en de hoogwerker vanWaalwijk. Het vuur was snel onder controle. De naastgelegen woningen liepen rook- en waterschade op. Salvage en medewerkers van eigenaar Casade gingen meteen aan de slag om het bluswater uit de woningen te halen.

Aanvankelijk was verwarring om­dat een bewoner terug naar bin­nen was gegaan om haar huisdier te zoeken. Omdat ze lang binnen bleef heeft de politie de vrouw uit de woning gehaald en de poes ge­red. Volgens een woordvoerder van CasadeWoondiensten kon­den zeker drie bewoners afgelopen nacht hun woning niet in. Het me­rendeel van de mensen is opgevan­gen door familie. Over de schade was gistermiddag nog niets be­kend. Ook is nog niet bekend wan­neer de bewoners weer terug kun­nen naar hun woning.

De bewoonster heeft gisteravond het ziekenhuis verlaten

Bron: Brabants Dagblad Auteur: Jan in 't Groen

1 Comments:

Blogger maledetto_ogni said...

voor de zoveelste keer het is niet nummer 70 :S

24 juni, 2011  

Een reactie posten

<< Home