Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, augustus 26, 2011

Fietser mag knelpunten doorgeven

LOON OP ZAND – Fietsersbond De Langstraat wil in de gemeente Loon op Zand de knelpunten voor fietsers in beeld brengen. Ze roept daarbij de hulp van de inwoners van Kaatsheuvel, Loon op Zand en De Moer in. De Fietsersbond wil eerst de knelpunten inventarise­ren en daarna denken over oplos­singen voor de korte en lange ter­mijn. Ze wil haar plannen, bevin­dingen en wensen uiteindelijk voorleggen aan de gemeente Loon op Zand.

De Fietsersbond houdt dinsdag 6 september vanaf 19.30 uur een bij­eenkomst in De Gildenbond in Kaatsheuvel. Belangstellenden kun­nen deze avond hun mening kwijt. De bond hoopt van de inwo­ners te horen welke knelpunten zij op de fiets tegenkomen. Het kan bijvoorbeeld gaan om gevaarlijke punten, slechte oplossingen en ra­re situaties. De bezoekers van de avond in De Gildenbond krijgen ook uitleg over de gemeentelijke plannen op het gebied van fietsen.

Bron: Brabants Dagblad