Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, september 27, 2011

Brabants Orkest speelt muziek voor ‘Aquanura’

KAATSHEUVEL – Het Brabants Or­kest heeft de muziek ingespeeld voor de eerste show van de nieu­we Efteling-attractie Aquanura. In de studio’s in het Belgische Mol zijn de opnames gemaakt voor de muziek bij de grote watershow. Di­verse herkenbare Efteling-melodie­ën passeren de revue.

De opening van jubileumattractie Aquanura is gepland op 31 mei 2012. De Efteling bestaat dan pre­cies zestig jaar. Aquanura moet de grootste fonteinshow van Europa worden. Bezoekers krijgen bij de Vonderplas straks een sprookjes­achtig waterballet van zo’n tien mi­nuten te zien. De Efteling steekt 17 miljoen euro in de jubileumattrac­tie. Het Amerikaanse bedrijf WET (Water Entertainment Technolo­gies) gaat de fontein leveren. De voorbereidende werkzaamheden voor de attractie zijn al gestart.

Bron: Brabants Dagblad