Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, januari 29, 2012

Aanhoudingen in centrum Kaatsheuvel

De politie heeft tijdens het toezicht in Kaatsheuvel vrijdagavond en de daarop volgende nacht drie arrestaties verricht. Het gaat om een automobilist die onder invloed van alcohol was en twee stappers die behoorden tot een groepje van waaruit de politie geprovoceerd werd. Agenten betrapten vrijdag 27 januari rond 22.35 uur op de Poolsestraat een 22-jarige Waalwijker op het rijden onder invloed. De automobilist blies 275 ugl, De automobilist is een beginnend bestuurder, hij heeft namelijk korter dan vijf jaar een rijbewijs.

Agenten hebben de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.00 uur ook twee stappers aangehouden op de Peperstraat ter hoogte van een café. De dienders zagen een luidruchtige groep van circa 12 personen lopen. Vanuit de groep werd ‘kutwouten’ geroepen. Ook draaide iemand zich om naar de agenten en liet zijn broek gedeeltelijk zakken. De agenten besloten daarop dit groepje, te controleren. Een 18-jarige jongeman uit Sprang-Capelle die zich niet kon legitimeren werd aangehouden. Ook een 19-jarige knul uit Kaatsheuvel werd gearresteerd omdat hij het portier opende van de politieauto waarin de eerst aangehouden verdachte zat. Hij krijgt een proces-verbaal voor het niet voldoen aan een bevel of vordering en het niet bij zich hebben van een legitimatiebewijs.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home