Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, januari 29, 2012

Tijd dringt voor DESK


Met opnieuw een nederlaag aan de broek wordt het penibel voor DESK. Na de verdiende nederlaag tegen De Valk (4-0) zagen de Kaatsheuvelnaren het gat met de min of meer veilige plaatsen op de ranglijst oplopen tot acht punten. Dan hebben we het overigens wel over een nacompetitieplaats. Als DESK zich nog enige kansen toedicht dan zal ze dat zondag, thuis tegen Groene Ster moeten verzilveren. Ook trainer Ad van Seeters is zich terdege bewust van de moeilijke situatie waarin zijn team zich bevindt. In Valkenswaard zag hij zijn mensen hard werken, maar opnieuw zat het niet mee. "Ik vond dat er in de eerste helft voor beide teams evenveel kansen waren. We hadden pech dat zowel Joey Lokasi als Jaouad Chraou fraaie mogelijkheden misten. En ja, dan gebeurt er weer zoiets: vlak voor de pauze krijg je een penalty tegen, een dubieuze vond ik. Maar dan ga je met 1-0 de rust in. Ik heb tegen de jongens gezegd dat er geen man overboord was en dat er wel degelijk nog mogelijkheden waren."Maar na vijf minuten stond de 2-0 op het scorebord. Ad van Seeters: "We maken teveel persoonlijke fouten. Dat mag niet op dit niveau. Hoe dat kan? Druk misschien. De spelers weten heel goed hoe de vlag erbij hangt. En die druk wordt steeds groter. Daarbij spelen we met een hele jonge ploeg, vergis je daar niet in."



Gelukkig waren keeper Hoevenaars en verdediger van Rijsbergen weer present, maar daar tegenover stond her gemis van routiniers Asrih (geschorst) en Ulusan (blessure). Door opnieuw persoonlijke fouten liep De Valk later nog uit tot 4-0. En nu? Ad van Seeters: "We hebben nog elf wedstrijden en dat zijn elf finales. We gaan ervoor. Tegen Groene Ster hebben we Yassine weer in de basis en mag Leroy Boonstoppel eindelijk spelen. Daartegenover staat dan weer het gemis van Thijs van den Berg en Jaouad Chraou die hun vierde kaart pakten. Maar we geven de moed zeker niet op." De trainer zag ook geen reden om na de wedstrijd nog eens flink na te praten,"Dat was niet nodig. De jongens hebben hard gewerkt. We gaan door en we blijven strijdbaar."