Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, februari 03, 2012

Ontbijt ‘1001x Loon op Zand’ druk bezocht door toeristische ondernemers


De barre kou én het vroege tijdstip weerhielden de toeristische ondernemers uit de Gemeente Loon op Zand niet om op donderdagochtend 2 februari jl. naar De Efteling te komen voor de ‘Ontbijt- en Informatiebijeenkomst 1001x Loon op Zand’. Tijdens deze goed bezochte bijeenkomst, georganiseerd door de Gemeente Loon op Zand en VVV KLM, werd niet alleen gezamenlijk ontbeten en bijgepraat, maar werden ook de nieuwe promotiemiddelen toegelicht die voortkomen uit het Actieprogramma Toerisme & Recreatie van de Lokale Toeristische Adviesraad. Zo wordt in april de nieuwe toeristische website gelanceerd, worden er vijf verblijfsarrangementen ontwikkeld en verschijnt er een nieuwe editie van het toeristische  magazine ‘Welkom & Wegwijs’.


Nieuwe toeristische website

De website is ontwikkeld in de huisstijl ‘1001xLoon op Zand’ waarmee gemeente Loon op Zand als toeristische bestemming wordt gepromoot. De website presenteert op overzichtelijke wijze het totale toeristische aanbod in de gemeente. Daarnaast is er een actueel overzicht van de lokale evenementen te vinden en kan de VVV gevolgd worden op Twitter (@vvvkaatsheuvel).

Uniek is dat de website gekoppeld is aan de provinciale toeristische database TRIP en daarmee ook aan de provinciale website www.vvvbrabant.nl Hierdoor zijn bedrijven nog beter vindbaar en kan informatie uitgewisseld worden tussen regio’s en bestemmingen. De website is bovendien door een ‘voorleesfunctie’ en ‘groter lettertype’ extra toegankelijk voor slechtzienden. De website is vanaf april te bezoeken op www.vvvkaatsheuvel.nl, www.vvvloonopzand.nl en www.1001xloonopzand.nl

Welkom & Wegwijs

Hoewel internet een steeds belangrijke medium is bij het zoeken en boeken van een vakantie of dagje uit blijft de ouderwetse brochure erg belangrijk in de informatievoorziening van de toerist en inwoner ter plaatse. Daarom verschijnt ook dit jaar weer de vertrouwde ‘Welkom&Wegwijs’: het toeristische magazine van VVV KLM. Adverteerders in het magazine krijgen bovendien een gratis uitgebreide vermelding op de toeristische website.

Arrangementen voor kort verblijf

Maar liefst 59% van de binnenlandse toeristen boekt een kort verblijf in Brabant. Om daar op in te spelen worden, in nauwe samenwerking met de verblijfsaccommodaties, horeca, dagrecreatie en culturele instellingen, vijf nieuwe verblijfsarrangementen ontwikkeld, gericht op een aangenaam kort verblijf in de gemeente. De arrangementen zijn vanaf april online boekbaar via de toeristische website  deze worden verwerkt door VVV KLM.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home