Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, maart 13, 2012

Ronald McDonald Huis Tilburg ontvangt SNF-cheque in De Leest

Op zondag 11 maart jl. organiseerde de stichting Social Network Foundation (SNF) het eerste SNF Familie Evenement in De Leest te Waalwijk. SNF wil ernstig zieke kinderen tot 18 jaar in Nederland een steuntje in de rug bieden. Initiatiefnemer en voorzitter Rolf Balkenende toonde bij aanvang van het evenement aan hoe SNF een vliegende start maakt; hij overhandigde het Ronald McDonald Huis Tilburg een cheque voor het buitenschilderwerk, ter waarde van 1.500,-.

SNF organiseerde het Familie Evenement om de jonge stichting - opgericht in oktober 2011 - op de kaart te zetten. Ruim 400 bezoekers genoten van een gevarieerd programma met diverse optredens. Daarbij was uiteraard ook alle aandacht voor het doel van SNF: ernstig zieke kinderen tot 18 jaar in Nederland een steuntje in de rug bieden. SNF wil haar doelstellingen realiseren door de inzet van social media, de organisatie van evenementen en via de inzet van haar ambassadeurs. Door het activeren van een breed sociaal netwerk wil zij geld inzamelen en ook bedrijven oproepen om mee te helpen in de vorm van bijvoorbeeld persoonlijke inzet of door het leveren van materialen of goederen. De cheque voor het Ronald McDonald Huis Tilburg is er een perfect voorbeeld van; SNF regelde met succes het buitenschilderwerk en dat vertegenwoordigt een waarde van 1.500,-.

Ster Ambassadeur Mirusia Louwerse
Harry Hens presenteerde het Familie Evenement met muzikale optredens van ambassadeur Jayden Morris, jeugdambassadeur Darcey, Junior Songfestival-deelnemers Caylee, Polle, Joël, Noah en Yassir en verhalenverteller en ambassadeur Bram van der Wurff. Tevens werd de website van SNF gelanceerd, www.snf.nl, én werd mascotte SNuF geïntroduceerd. Absoluut hoogtepunt van de middag was het optreden van Mirusia Louwerse, de internationaal bekende sopraansoliste, verbonden aan het orkest van André Rieu. Mirusia is de eerste Ster Ambassadeur van SNF. SNF-oprichter en voorzitter Rolf Balkenende kijkt samen met de vele betrokken vrijwilligers tevreden terug op het Familie Evenement: "Het was meer dan geslaagd, de reacties waren zeer positief. Het is duidelijk dat SNF op veel steun kan rekenen. We kijken dan ook uit naar de volgende evenementen: op 24 maart ondersteunt SNF het WolluksBeneFietsSpektakel in Zidewinde te Sprang-Capelle en op 17-18-19-20 mei staat het Brabants Asperge Spektakel in Haarsteeg op de agenda."

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Bedankt voor het plaatsen van dit bericht.

Rolf Balkenende
Voorzitter SNF

17 maart, 2012  

Een reactie posten

<< Home