Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, maart 11, 2012

Donkere wolken boven Eikendijk


Voor aanvang van de wedstrijd tegen Blauw-Geel had DESK nog negen wedstrijden voor de boeg om mogelijk mee te mogen doen met de nacompetitie.  De thuisclub was dan ook ‘bang’ van de Kaatsheuvelnaren, die vorige  gelijk speelde tegen Deurne gelijk tegen Deurne en Blauw-Geel verloor  haar vierde wedstrijd op een rij.

Het bestuur van Blauw-Geel stak op hun website hun bewondering voor het bestuur van DESK niet onder stoelen of banken. “Ondanks de versterkingen die aan het begin van het seizoen zijn gehaald en het motto van de club: Door Eendracht Sterk is kan een ieder,zowel binnen al buiten de club, zich afvragen of de tegenvallende prestaties liggen aan de Eendracht binnen het team of er een andere reden is…. Van paniek lijkt echter (nog) geen sprake en het vertrouwen in Ad van Seeters voor de toekomst blijft vooralsnog gehandhaafd, Chapeau”, aldus het bestuur. In tegenstelling tot van Seeters, die het zondag zonder vijf geschorste en geblesseerde spelers moest doen. Trainer Gesthuizen kon kiezen uit een nagenoeg complete selectie.  Op Biyadat na was iedereen fit.  
Al snel na het eerste fluitsignaal van de scheidrechter bleek dat het respect zich beperkte tot buiten het veld. In het veld was  er geen enkel respect voor de Kaatsheuvelnaren die in de eerste helft slechts één klein kansje kregen, terwijl de tegenstander er vrolijk op combineerden.  Half in de tweede helft was het  Alaexander Mols de speler die van de A1 af komt die Blauw-Geel met een hakje de stand op 1-0 Rinie Roomer passeerde. 1-0. In de tweede kwam DESK er nauwelijks meer aan te pas . Tegen het einde van de wedstrijd bepaalde Mols de eindstand op 2-0.
Met het verlies bij Blauw -Geel een de winst van Dijkse Boys is degradatie nagenoeg onvermijdbaar.  Het bouwen aan een nieuw team is al in volle gang. Toch geeft trainer van Seeters de moed nog niet op. “We kunnen altijd nog voldoende punten halen om in de Hoofdklasse te blijven. “ De jongens zullen er dan wel voor moeten vechten, iets wat er de laatste wedstrijden aan ontbroken heeft.
Mols

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home