Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, april 06, 2012

Inschrijven voor Kunstmarkt

Stichting Kunstcommissie gemeente  Loon op Zand nodigt kunstenaars uit voor deelname aan de Kunstmarkt 2012.  Ditmaal wordt de Kunstmarkt gehouden op zondag 9 september 2012 in de sfeervolle tuin en het kerkplein voor de St. Jan, Hoofdstraat 34, 5171 DD te Kaatsheuvel.  De kerk is geheel gerestaureerd.

Tegelijkertijd vindt de  nationale monumentendag plaats. De St. Jan opent dan ook op deze zondag de deuren voor een bezichtiging. Maar extra belangstelling wordt ook verwacht vanwege dat de kennedymars  “80 van de Langstraat “ door de Hoofdstraat van Kaatsheuvel loopt.
Alle kramen komen buiten te staan. Het is verstandig om extra zeilen en daarbij bevestigingsmateriaal mee te nemen voor eventueel slecht weer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Een kraam kost 45 euro.

Wij hopen dat weer velen inschrijven en dat evenals de voorgaande keren dit evenement opnieuw een succes wordt.  Het gaat de organiserende Kunstcommissie duidelijk om een Kunstmarkt met Kunst. Wij hopen dan ook dat het dorp Kaatsheuvel op 9 september a.s. een "Kunstdorp" is.
Er zal een prijs uitgeloofd worden aan een kunstenaar met 2 dimensionaal werk en een

kunstenaar met 3 dimensionaal werk. Een deskundige jury bepaalt tijdens een rondgang wie van de deelnemers de mooiste kraam en beste  werk heeft. De prijs bestaat uit teruggave van het kraamgeld.
U kunt contact opnemen met Stichting  Kunstcommissie  gemeente  Loon op Zand voor een inschrijfformulier via het volgende mailadres: ingriddusee@gmail.com  of tel na 19.00 uur 0416-362354