Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, mei 31, 2012

Nieuwe Efteling attractie gereed voor opening

KAATSHEUVEL – De aanleg van de grote waterfonteinenshow Aquanura in de Efteling was een hele operatie. Vanaf vrijdag kunnen bezoekers met eigen ogen de nieuwe attractie bij de Vonderplas komen bekijken.

De Efteling heeft 17 miljoen euro gestoken in de grootste waterfonteinenshow van Europa. In negen maanden tijd is Aquanura aangelegd.
Vanaf vrijdag is er aan het eind van elke Efteling-dag een tien minuten durende show te zien, waarbij Eftelingsprookjes en muziek de hoofdrol spelen. Het is een samenspel van water, licht, vuur en kleuren. Donderdagavond is al de première van Aquanura. De Efteling viert dan het 60-jarig bestaan.
Voor genodigden is er een feestavond. Naast de première van Aquanura wordt ook een grote jubileumvoorstelling gegeven met muziek, dans en oude beelden van de Efteling.
De feestavond is vanaf 22.00 uur live te volgen via het YouTube-kanaal van de Efteling.