Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, mei 28, 2012

Aquanura en speciale Efteling-jubileumshow live bij Omroep Brabant

AquanuraVergroot foto
KAATSHEUVEL - De Efteling viert donderdag 31 mei haar 60-jarig jubileum met een show en de wereldpremière van Aquanura als finale. Omroep Brabant zal het feest van het grootste pretpark van Nederland live op televisie uitzenden.
Voorafgaand aan de live-uitzending om tien uur 's avonds, zal er vanaf tien voor acht in een speciale talkshow worden teruggeblikt op zestig jaar sprookjes in Nederland.


Aquanura
AquanuraDe speciale en eenmalige jubileumshow betreft een productie van één uur waarin zestig jaar Efteling wordt getoond. Het slotstuk zal de opening van Aquanura zijn, de grootste fonteinenshow van Europa. Elementen als water, vuur, muziek en licht staan daarbij centraal. De show is alleen toegankelijk voor genodigden. Maar via Omroep Brabant kan iedereen de show volgen.


Uitzendtijden
Op donderdag 31 mei komen de radio-uitzendingen van tien tot zeven live vanuit het park. Boven restaurant de Ballonvaarder wordt een studio ingericht. Er is dan veel aandacht voor de voorbereidingen van de shows en er zijn dan interview met de sleutelfiguren uit de jaren zestig.


Wil jij VIP-kaarten winnen voor de exclusieve première van Aquanura? Doe dan mee met onze actie als Very Important Brabander. Als finalist mag je samen met jouw introducé op de jubileumdag genieten van een dagje Efteling.


Première
Of jullie ’s avonds ook de première bij mogen wonen, wordt die dag bepaald tijdens de live radio-uitzending van Omroep Brabant vanuit de Efteling. En omdat VIB geen verliezers kent, krijgt het duo dat de jubileumshow niet bijwoont, vier entreebewijzen voor de Efteling.