Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, mei 03, 2012

'Verbod' valt verkeerd bij Chalet Fontaine

KAATSHEUVEL - Luuk Broos van partycentrum Chalet Fontaine in Kaatsheuvel is zwaar teleurgesteld in de gemeente Loon op Zand. Hij verzet zich tegen het dreigende verbod van activiteiten op het achterterrein van zijn bedrijf, zoals paintball, golfsurvival, beachvolleybal en boogschieten.

Volgens Broos werkt hij aan allerlei initiatieven om Kaatsheuvel levendiger te krijgen. "Maar je vraagt je zo wel af of dit nog zin heeft."

Volgens de gemeente zijn de bewuste activiteiten in strijd met het bestemmingsplan. Volgende week gaat ze om tafel met de ondernemers van Chalet Fontaine en het bedrijf Easy Fun Events dat de activiteiten organiseert. Wethouder Gerard Bruijniks (Gemeentebelangen) zegt samen met de ondernemers naar een goede oplossing te willen zoeken zonder hiervoor al concrete ideeën te kunnen noemen.