Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, april 25, 2012

Twee raadsleden Pro3 uit Loonse raad.


De Pro3-fractieleden Esther van der Donk en Rien van Bijsterveldt stoppen vanwege persoonlijke omstandigheden met het fractiewerk voor Pro3. Zij dienen hun ontslag in per 1 mei. Voor beiden geldt dat combinatie van het raadswerk met werk en de zorg voor het gezin het hun niet langer mogelijk maakt om aan alle eisen te blijven voldoen.

opvolgers: Jan van Gorkum en Cees van de Ven
De eerst opvolgenden volgens de kieslijst zijn Jan van Gorkum en Cees van de Ven. Zij zijn beiden bereid de vacatures in te vullen. Zowel Jan van Gorkum als Cees van de Ven hebben de afgelopen 2 jaar actief meegedraaid als fractieondersteuners van Pro3. Gezien hun ervaring en raadsverleden gaan fractie en bestuur er vanuit dat zij naadloos de activiteiten van de fractie kunnen vervolgen en namens Pro3 een uitstekende bijdrage aan de raadswerk zullen leveren.

Verwacht wordt dat beëdiging van de raadsleden zal plaatsvinden op 24 mei. Op die datum vindt een ingelaste raadsvergadering plaats over de fusie tussen ISD en WML.