Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, april 23, 2012

Opkomst Jongensdag DES boven verwachting


KAATSHEUVEL – Hockeyclub MHC DES uit Kaatsheuvel hield afgelopen dinsdag een speciale activiteit om jongens van 5 tot en met 12 jaar kennis te laten maken met de hockeysport. De opkomst was boven alle verwachting. Ondanks de regen, meldden zich bijna honderd enthousiaste jongens van de basisschoolleeftijd. Een aantal waar de organisatie dik tevreden mee is.
 
Nu de hockeyvereniging kort geleden een derde veld heeft aangelegd, is er weer ruimte voor nieuwe leden. Vooral voor jongens, om de balans in de club te houden. Medeorganisator Martijn Vrins van de Jeugdcommissie van DES: “Dit was de derde keer dit seizoen dat we zo’n activiteit organiseerden. We hebben onze eigen jongens van de D-, E- en F-teams uitgedaagd om allemaal een of meerdere vriendjes van buiten de club mee te nemen. Op de eerste Jongensdag in oktober kwamen zo’n twintig jongens af. In december waren dat er al vijftig en nu dus bijna honderd. Het merendeel daarvan komt van buiten de club. Het is ongekend. We hebben zelfs op de valreep nog extra ballen en hotdogs moeten regelen.”

Jongens die overwegen om te gaan hockeyen, kunnen drie gratis proeflessen bijwonen. De 5- tot en met 8-jarigen kunnen daarvoor terecht op zaterdag van 09.00 tot 10.00 uur op het DES-terrein aan de Eikendijk in Kaatsheuvel. Jongens van 9 tot en met 12 jaar kunnen meetrainen elke dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur. Martijn Vrins: “Iedereen kan op elk moment instromen. Dat geldt overigens ook voor meisjes vanaf 6 jaar. Wie een stick heeft, kan die meenemen, anders zorgt de club ervoor. Wel graag ter plaatse even melden bij de trainer.” Voor meer informatie kunt u contact opnemen via jeugd@hockeydes.nl of bellen met 0416-690070.


0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home