Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, april 21, 2012

Vonnis Kaatsheuvelse drugsbaron in najaar


DEN BOSCH Het gerechtshof in Den Bosch velt dit najaar een oordeel in de megazaak tegen een Midden-Brabantse hennepbende, die zou zijn aangevoerd door een 56-jarige drugsbaron uit Kaatsheuvel.

Het gerechtshof heeft gisteren 11 en 18 september ingepland voor de inhoudelijke behandeling van de hoger-beroepszaak. Dan komt de advocaat-generaal met zijn strafeisen en houden de advocaten hun pleidooien. De elfde komen vier verdachten voor de rechter en op de 18-de zijn de 56-jarige 'drugsbaron' en zijn 37–jarige vriendin aan de beurt. De rechtbank zag eerder bewezen dat de 56-jarige met zijn vriendin een hennepimperium leidde vanuit hun huis aan de Hoge Zandschel in Kaatsheuvel. De 56-jarige kreeg vijf jaar cel. Z'n vriendin werd gestraft met 20 maanden cel plus 10 maanden voorwaardelijk. De bende zou zich tussen 2000 en 2008 hebben beziggehouden met hennepteelt, hennephandel en witwasserij.

Zo'n dertig verdachten zijn gestraft naar aanleiding van het onderzoek met codenaam 'Felix'.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home