Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, april 23, 2012

'Onderzoek dubbele moord Kaatsheuvel loopt nog'

KAATSHEUVEL - Het onderzoek naar de dubbele moord op Manita Koenen en Leon Rombouts uit Kaatsheuvel loopt nog steeds.

Dat heeft het Openbaar Ministerie in Breda laten weten naar aanleiding van de uitzending van Peter R. de Vries van afgelopen zondag. In de uitzending toont De vries filmbeelden die met een verborgen camera zijn gemaakt in een sportschool in Almere.

Daarin vertelt de Iraniƫr Nadir dat hij begin 2003 een maand lang het huis van Manita en Leon aan de Leliestraat in Kaatsheuvel heeft geobserveerd. Twee anderen (ene Marcello en ene Mohamed) zouden op 27 maart 2003 de woning zijn binnengedrongen en Manita en Leon hebben neergeschoten. Verder vertelt Nadir in de opnames dat zij de ex-man van Manita kenden uit het uitgaanscircuit.

De nabestaanden van Manita en Leon zijn er altijd van overtuigd geweest dat de ex-man van Manita achter de moorden zat. De uitzending van Peter R. de Vries wijst ook die richting. De Vries heeft de filmbeelden in 2010 bij Justitie ingeleverd, maar er zou al die tijd niks mee gedaan zijn. Het Openbaar Ministerie ontkent dit. Volgens een woordvoersters er wel degelijk aan de zaak gewerkt, maar is het niet gelukt om het bewijs rond te krijgen.

Ferry Rombouts, de broer van Leon, heeft door de uitzending van Peter R. de Vries weer hoop gekregen dat de zaak ooit wordt opgelost.

Lees dinsdag meer in het Brabants Dagblad

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home