Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, januari 27, 2013

Drie jongens aangehouden voor diefstal

KAATSHEUVEL - Drie jongens van 17, 18 en 19 jaar zijn zaterdagnacht aangehouden voor diefstal. Het trio had spullen uit vier onafgesloten auto's gehaald.
Een oplettende getuige meldde zondagnacht dat drie jongens in de omgeving Molenbeek (Kaatsheuvel) aan auto's voelden. Een van de jongens zou een rugzak bij zich hebben. Het trio zou ook een fiets gestolen hebben.
Agenten troffen de jongens aan op de Donge. In de rugzak werden onder meer startkabels, lakstiften van het merk Hyundai en een lifehammer aangetroffen. Bij onderzoek bleek dat op de Maas dergelijke goederen uit een Hyundai gestolen waren. Er was geen braakschade aan de auto, wellicht was deze niet goed afgesloten. Hierop zijn de jongens aangehouden.
Uit het onderzoek bleek dat ze spullen uit vier niet afgesloten auto's gestolen hebben. Uit een van de voertuigen hadden ze een brandblusser gehaald en vervolgens leeg gespoten. Ook hebben ze in de omgeving van de Heiakker een fiets gestolen, deze werd in het schuurtje van een van de jongens gevonden. De 17 en de 19-jarige verdachten komen uit Kaatsheuvel, de 18-jarige woont in Waspik.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home