Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, mei 05, 2013

DESK laat langs Nemelaer

Kaatsheuvel – De thuisclub begon zonder hun twee spelbepalende spelers aan de klus tegen Nemelaer. Thijs van den Berg (geschorst) en Imdat Solmaz (geblesseerd) ontbraken in de belangrijke wedstrijd om het periodekampioenschap. Toch begonnen de ‘jonkies’ van DESK fel aan de wedstrijd. De gasten uit Haaren , die speelde om de nacompetitie te ontlopen hanteerde veelvuldig de lange bal. Niet gek, als je de lengte van de spelers van Nemelaer ziet. DESK had voor aanvang van de wedstrijd nog kans op een periodetitel. Maar alle concurrenten lieten punten liggen. Daarom hebben de Kaatsheuvelnaren volgende week in Oosterhout toch nog kans op de periode titel.  Je moet hogere wiskunde gestudeerd hebben om de kansen van DESK te kunnen berekenen, maar er liggen zeker kansen.  De wedstrijd op Eikendijk was zeker niet spectaculair. Beide ploegen creëerden nagenoeg geen kansen. In de eerste helft was het DESK dat verzuimde te scoren. De gasten kregen de eerste kans  in de 40ste minuut. Na de thee was Nemelaer de betere ploeg. In de 79ste minuut scoorde de gasten de 0-1. In de 67ste minuut haalde Brugmans uit. De bal deed de lat bijna sneuvelen.  Trainer Ad van Seeters wisselde nog drie spelers, maar de stand bleef tot de 89ste minuut 0-1. Nemelaar had MOETEN scoren, maar verzuimde de 2-0 te maken. Meteen daarop counterde DESK naar het doel van de Jong. Klerkx schoot droog in. En de eindstand bleef 1-1.  Marc Corman, die na een blessure van drie maanden, voor het eerst weer in de basis stond was toch tevreden. “Thijs van den Berg is een goede speler, maar we hebben een brede selectie (18 spelers) en we hebben hier keihard voor gewerkt. Conditioneel zit het met Corman wel goed. Na de laatste twee weken in het tweede gespeeld te hebben, maakt hij nu weer deel uit van de hoofdmacht. Corman keert aan het eind van het seizoen terug naar zijn vriendenclub WSC. “Maar eerst wil ik het hier netjes afwerken”. Wie weet pakt DESK volgende week bij TSC de derde periodetitel.