Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, februari 04, 2007

Kaatsheuvel : Centrumplan in 2010 gereed

A titre personnel

Afgelopen week hebben we met wethouder Hans Wayers een gesprek gehad over het grondbeleid en het centrumplan. De wethouder blijft erbij dat het centrumplan in 2010 gereed is.

Nou is dat moeilijk te gegrijpen, want er is nog niets te zien. Maar in de Langstraat-Edidtie van het Brabants Dagblad blijken wij niet de enige gemeente te zijn die al lang met het centrumplan bezig is. Diverse gemeentes waaronder Drunen, zijn al lang bezig. Toch heb ik het idee gekregen dat er schot in zit. Alleen weten wij het nog niet.

SMC
Een onderdeel van het centrumplan is het verplaatsen van de sociaal-culturele activiteiten naar de Nieuwe Markt. Maar... als je gaat bekijken wat de Werft de afgelopen weken allemaal heeft georganiseerd omdat ze er de accommodatie voor hebben, dan is het misschien jammer om de sporthal en de sociaal-culturele aktiviteiten te splitsen. Voor mij is zijn er twee opties: De Werft renoveren, en als dat te duur blijkt te zijn, nieuwbouw plegen, met alles onder een dak. Maar ik zit niet ik het gemeentebestuur.

Labels: