Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, februari 04, 2007

Gehavend Berkdijk te licht voor Uno Amino

Loon op Zand - Uno Animo heeft de derby tegen Berkdijk met 3-0 gewonnen. Berkdijk speelde sppr schorsingen en geblesseerden maarliest met zes invallers. Toch kon Uno in het begin van de wedstrijd geen vuist maken tegen de achterhoede van Berkdijk, waar Richard Netten en Patrick van Wanrooy niets weggaven. Al heel vroeg in de wedstrijd viel Uno Animo-spits Sladjan Coralic uit met een zweepslag. Rick van Loon mocht onder toeziend oog van vijn vader invallen. Pas in de 40e minuut viel de openingstreffer: Luuk Smits kwam opzetten over rechts. Hij verlegde de aanval naar links naar zijn broer Rick en liep zelf het strafschopgebied in. Hier kreeg hij de bal weer aangespeeld van Rick Smits en met een fraaie curve schoot Luuk Smits de 1-0 voor Uno Animo binnen. In de slotfase van de eerste helft kon Uno Animo de voorsprong nog vergroten: Emiel van Broekhoven kwam in het centrum opzetten en hij gaf een steekpass op Bas Bertens, die doorging naar de achterlijn en vanuit een moeilijke hoek de bal in de touwen schoot: 2-0. In de 87e minuut kreeg Rick van Loon de bal mee en ging zelf door. De zoon van..... tekende de 3-0 aan. Volgende week kan Uno de tweede plaats weer in gaan nemen.